Política de privacitat

Aquesta política de privacitat t’ajudarà a comprendre cóm Traductor Catalan (“nosaltres”, “ens”, “nostre”) utilitza i protegeix les dades que ens proporciones quan visites i fas servir Traductor Catalan (“pàgina web”, “servei”). Ens reservem el dret de canviar aquesta política en qualsevol moment, la qual s’actualitzarà ràpidament. Si desitges assegurar-te de que estàs al dia amb els darrers canvis, t’aconsellem que visites aquesta pàgina freqüentment.

Les dades que arrepleguem dels usuaris

Quan visites la nostra pàgina web, podrem recopilar les següents dades:

 • La teva adreça IP.
 • La teva informació de contacte i la teva adreça de correu electrònic.
 • Altres informacions, com els teus interessos i preferències.
 • Un perfil de dades sobre el teu comportament a la nostra pàgina web.

Per què arrepleguem aquestes dades?

Arrepleguem les teves dades per diverses raons:

 • Per entendre millor les teves necessitats.
 • Per millorar els nostres serveis i productes.
 • Per enviar-te correus electrònics promocionals amb informació que pensem que pot interessar-te.
 • Per a contactar amb tu amb la intenció de realitzar enquestes i participar en altres tipus d’investigació de mercat.
 • Per a personalitzar la nostra pàgina web d’acord amb el teu comportament en ella i les teves preferències personals.

Salvaguardar y assegurar les dades

Traductor Catalan es compromet a assegurar les teves dades i a mantenir la seva confidencialitat. Traductor català ha fet tot el possible per a evitar el robatori de dades, l’accés no autoritzat i la divulgació d’aquests mitjançant l’aplicació de les darreres tecnologies i programes informàtics, els quals ens ajuden a salvaguardar tota la informació que arrepleguem a Internet.

La nostra política de galetes

Una vegada dones permís a la nostra pàgina web per a utilitzar galetes, també acceptes emprar les dades que aquesta recopila sobre el teu comportament a la web (analitzar el seu tràfec, les pàgines web en les que passes més temps i aquelles que visita). Les dades que recopilem mitjançant l’ús de galetes s’empren per a adaptar la nostra web a les teves necessitats. Després d’emprar les dades per a l’anàlisi estadístic, les dades s’eliminen completament dels nostres sistemes.

Has de tenir en compte que les galetes no ens permeten obtenir el control del teu ordinador de cap de les maneres. S’utilitzen estrictament per a esbrinar quines pàgines et resulten més útils i quines no, per a així oferir-te la millor experiència. Si desitges inhabilitar les galetes, pots fer-ho accedint a les opcions del teu navegador d’Internet.

Enllaços a altres pàgines web

La nostra web conté enllaços que condueixen a altres pàgines web. Si fas clic en aquests enllaços, Traductor Catalan no es fa responsable de la protecció de les teves dades ni de la teva privacitat. La visita a aquestes webs no es regeix per aquest acord de política de privacitat. Assegura’t de llegir la documentació sobre la política de privacitat de la pàgina web a la que vagis des de la nostra web.

Limitar la recopilació de les teves dades

En algun moment, potser vulguis restringir l’ús i la recopilació de les teves dades personals. Pots fer-ho de la següent manera:

 • Quan emplenes els formularis de la pàgina web, assegura’t de marcar la casella de que no desitges mostrar la teva informació personal, la qual normalment es deixa sense marcar.
 • Si ja has acceptat compartir la teva informació amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic. Estarem encantats de canviar açò per a tu.

Traductor Catalan no llogarà, vendrà ni distribuirà la teva informació personal a tercers sense el teu permís. Podríem fer-ho si la llei ens obliga. La teva informació personal s’utilitzarà quan necessitem enviar-te material promocional si estàs d’acord amb aquesta política de privacitat.