Sobre nosaltres

Traductor Catalan - Giuseppe Faraone

Entenem que l’ús dels idiomes és de vital importància, ja que és l’únic mitjà que tenim per a comunicar-nos, a més de per a poder fer als altres el que pensem, el nostre treball o els nostres gustos. Tanmateix, el canvi de llengües d’un país a un altre suposa una barrera difícil de trencar sense ajut. Això s’explica a que, per molt que es desitgi, si no es coneix l’idioma, és impossible mantenir el contacte amb una persona d’un altre país o entendre el que es llegeix en qualsevol text.

Nosaltres vàrem entendre tot açò ja fa temps, i per aquest motiu, volem facilitar-li que pugui trencar qualsevol barrera existent i ajudar-li per a que la llengua mai sigui un impediment.

  • A l’hora d’entendre un text escrit en un altre idioma;
  • A l’hora de començar una conversació amb una persona d’un altre país;
  • A l’hora de voler compartir qualsevol cosa per escrit fora del seu país natal;
  • A l’hora de realitzar deures d’escola, universitat o qualsevol altre curs que vostè faci;
  • A l’hora d’aconseguir uns diners extra o un treball estable en els que es requereix conèixer altres idiomes.

Traductor en Catalan, per a trencar la barrera de l’idioma

Giuseppe Faraone és el creador d’aquesta eina i, actualment, l’única persona que s’encarrega del funcionament d’aquesta plataforma online gratuïta. El seu objectiu va ésser clar des d’un principi: ajudar a la gent a traduir textos, paraules i frases d’un idioma a altre de la manera més senzilla possible. És una tasca difícil, ja que no és senzill saber tants idiomes.

Tot i això, amb un poc d’ajuda externa i els seus propis coneixements, aconseguí crear l’eina perfecta que ajuda a tots a traduir textos en qualsevol idioma a qualsevol altre a la perfecció.

La creació d’aquest traductor no va ésser una tasca senzilla perquè li sorgien moltes preguntes: com es pot ajudar a la gent a traduir un text sense errades? Cóm pot arribar aquesta eina a totes les persones del món que la necessiten? Les persones viuen i tiren endavant emprant idiomes molt diferents, i per això, incloure’ls tots era la millor solució. I malgrat els problemes que sorgiren amb els idiomes més complicats, la seva determinació va ser més forta.

La idea de crear un Traductor Catalan li va sorgir fa uns anys quan es trobava aprenent idiomes, i li va venir al cap la genial idea d’ajudar als altres a fer-ho també; o al menys, que el fet de no saber idiomes no fos un impediment per a res.

I amb això va sorgir la gran pregunta: “Per què no crear una pàgina web en la que la gent pugui fer traduccions en diferents llengües amb facilitat?” Amb aqueixa determinació que tant destaca en Giuseppe, es va posar a desenvolupar tots els mecanismes que hi ha darrere d’una eina d’aquest tipus. I així fou com començà tot!

I no es deixi enganyar pel fet de que aquest projecte s’hagi creat al 2020, ja que el treball que hi ha darrere li va suposar un parell d’anys extra. Com a conseqüència, aplegar a aquest punt li va suposar molt treball, esforç i dedicació, i per tant, aquesta web amb molt de talent es va publicar per al seu ús al 2020, i en breu comptarà amb un equip que es dedicarà al seu manteniment i desenvolupament i a ajudar a l’usuari.

Nogensmenys, aquesta eina, a més de traduir els seus textos, es compromet des d’aquest precís moment a ésser la solució més pràctica als seus problemes amb les llengües. Si vostè ha sentit alguna vegada que traduir un article és massa difícil, és perquè no ha provat aquest traductor. Aquí vostè pot traduir textos a més de 18 idiomes de manera instantània i senzilla. No hi ha cap gat amagat; només és fiable i fàcil d’utilitzar.

Equipo de Traductor Inglés

Tot el que vostè necessita en una única eina

Hi ha traductors disponibles per a totes les llengües importants del món, ja sigui l’anglès, l’alemany, el rus, el xinès o altres. Es pot entendre que la passió per l’escriptura no es limiti només a la llengua anglesa, i cada vegada són més els joves amb talent que s’interessen per altres llengües diferents. Algunes persones són multilingües, i poden escriure en més d’un idioma. Per aquest motiu, la necessitat d’incloure tots els idiomes més parlats del món és una cosa indispensable hui en dia.

Entenem les necessitats de cada persona, i per això, hem creat un programa que té capacitat per a 18 idiomes diferents. La nostra eina d’ajuda ofereix un servei totalment gratuït. Qualsevol persona pot emprar el traductor per a traduir textos, frases o paraules gratis. Aquesta eina fa servir els millors recursos disponibles en la indústria per a ajudar-li a fer un treball de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

Aquest traductor es compromet a mantenir aqueix objectiu. Per aquesta raó, seguirà sent un servei gratuït per a cadascú dels usuaris que decideixin fer-lo servir en un futur. No importa quantes vegades s’utilitzi aquest programa, ja que tampoc no hi ha limitacions ni fallades. Tot el que vostè ha de fer és continuar fent el que li agrada, traduir i entendre la resta d’idiomes per eliminar les barreres existents al món.

Demani ajuda si ho necessita i suggereixi millores

Si vostè té un comentari o un suggeriment per a millorar, o només vol felicitar-nos per un treball ben fet, pot posar-se en contacte i enviar-nos un correu electrònic. El creador d’aquest traductor estarà encantat de conèixer la seva opinió al respecte i ajudar-li en tot el que sigui possible amb les incidències, dubtes i preocupacions que vostè pugui tenir. S’ha revisat la pàgina, i es supervisa constantment, per la qual cosa vostè no hauria de trobar cap tipus de problema al utilitzar-la.

Els correus electrònics no tardaran més de 24 hores en rebre contestació, així que animi’s a escriure el que vostè sent o quin és el seu problema, si ho necessita o si li ve de gust, a la següent direcció de correu electrònic en qualsevol moment: info@traductorcatalan.cat.

L’empresa de Giuseppe Faraone es troba ubicada a l’Av. de les Xicrandes 2, Burjassot 46100, València. Consulti el mapa amb la nostra ubicació exacta:

Gràcies per fer servir la nostra eina i recolzar la nostra pàgina web. Amb la seva col·laboració, podem mantenir la nostra pàgina web viva i gratis per tothom.

Referències i agraïments especials